Pauze

UTRECHT, zondag 22 maart 2020 / Het zou dit weekend mooi weer worden. We waren van plan om een mooie lentewandeling te gaan maken, met de trein naar Rhenen en daarvandaan wandelen naar Veenendaal. Maar op zaterdagavond lazen we de berichten, dat het overal veel te druk was, dat de mensen geen 1,5 meter afstand hielden en dat de treinen massaal gevuld waren met strandgasten. We besloten om dus maar vanuit huis een rondje te gaan lopen, het Waterliniepad.

Maar ook dat viel tegen. Veel drukte, we moesten steeds links of rechts naast het pad lopen, om maar de gewenste afstand te houden van tegenliggers. En toen ontvingen we dat NL Alert bericht – houd 1,5 meter afstand! Blijf thuis.

En daarmee voelden we ons dus echt niet meer op onze plaats. We namen de eerste weg rechts en gingen binnendoor zo snel mogelijk op huis aan. Nog even langs de groentewinkel aan de Arnodreef, bulgur en pompoen kopen, stiekem een beetje hamsteren.

En nu zit het er dus voorlopig op. Er wordt even niet meer gewandeld, tenzij naar de winkel, of een rondje in de tuin. Wandlschoen gaat op pauze. Maar nog immer op weg naar Rome.

Eén reactie

  1. Na de onvermijdelijke Innere Emigration graag het vervolg: de Innerlijke Wandeltocht, die Innere Spaziergang .
    Spielbein vraagt: Laat het Wandln niet stoppen…zeker niet innerlijk.
    SB.

Reacties zijn gesloten.