Te laat

GIASSINA, dinsdag 26 juli 2022 / Ik heb er zin in. Het is maar een korte etappe, niet veel hoogtemeters, ik ben onderweg naar de meest Alta-Via-vriendelijke b&b die er is. Bij het boeken kreeg ik direct de optie om mee te eten (het dichtstbijzijnde restaurant is op 20 minuten rijden; de mee-eet service is alleen voor AV-lopers), en ik kon voor de volgende etappe ook een lunchpakket mee krijgen.

Ik ben er rond drieën. Een metersbrede geplastificeerde kaart van de Alta Via siert de gevel. Ik kijk even op de kaart hoe de route gaat, en waar ik allemaal overnacht. Ik draal een beetje want eigenlijk ben ik te vroeg. Inchecken is pas vanaf zes uur, maar ja, mijn etappe was maar kort, dus…

Ik bel aan. “Sorry dat ik wat vroeg ben…”, begin ik.

????  Te vroeg?? Wie bent u dan?

Ik blijk geboekt te hebben voor 26 augustus. 

Gelukkig heb ik een tentje bij me, ik kampeer op een veldje van een nabijgelegen boerderij.