Gedicht

HURLEVENT, 16 juli 2015 / Ik zit even in een dip. Bovenop een berg, in een natuurvriendenhuis.

Eergisteren liep ik van Meerssen naar Eijsden. Vlak voorbij Cadier en Keer hangt er in het bos een gedicht. Het hangt aan een omgevallen boom.

image
Kun je het gedicht zien hangen? Het is een vierkant perspex plaatje, dat met twee kettinkjes aan de boom hangt.

Ik had het al eens eerder zien hangen, toen Ingrid, Jonathan en ik samen van Maastricht naar Eijsden liepen. Toen liepen we door, deze keer wilde ik het gedicht meenemen. Ik ben tegen de helling op geklauterd, om een goede foto te maken. Dat liep niet goed af, ik gleed omlaag en verloor mijn evenwicht, met rugzak om en al. En nu heb ik al twee dagen rugpijn.

En daarom zit ik nu in een dip.

Zelfs het gedicht wil niet helpen.

image

4 reacties

  1. C’est la vie, hein! Vallen en weer opstaan, Luctor et Emergo…

    Vanavond geen swingend festival, maar een Spa-wellness! Drie urenlang weldadig relaxen! Nu met kortingsbon, ‘ wij ‘ Belgen zijn gek op bonnen.

    En wie weet is bij die 125 euro ook wel een massage met Voltaren Emulgel inbegrepen. Ik citeer: ‘ zo blijkt er onderweg voor elk probleem wel een oplossing te zijn ‘, dus maar even langs de apotheek, in BelgiĆ« is er zelfs in elk dorp wel een te vinden!
    En geen buurvrouw in de buurt, dan maar een gastvrouw….. misschien kent ze de kneepjes van het vak!

    1. Ha Femia, precies mijn gedachten. Even een extra voorraad pijnstillers inslaan. De wellness bewaar ik voor morgen – hotel met sauna.

Reacties zijn gesloten.