In Frankrijk

GONDRANGE, 28 juli 2015 / Zo, de oversteek is gemaakt.

Ik logeerde afgelopen nacht zo’n 5 km van de GR5 vandaan. Vanochtend liep ik daarom via een eigen route naar Frankrijk. Via een achterdeurtje naar binnen geglipt, zogezegd.

Na een uurtje pikte ik de GR5 weer op, en mijn hart maakte een vreugdesprongetje – rood/witte markeringen! Le club Vosgien vous souhaite la bienvenue sur la route GR5 – zo staat te lezen op het bord. Fijn dat ik welkom ben – verder is de wandeling niet spectaculair. Veel bossen, wat hellingen en een aantal troosteloze industriedorpen. Ze deden me een beetje aan Eygelshoven denken.

Mijn humeur was overigens ook wat minder vandaag, dat paste wel bij de omgeving.

Maar ja, wat wil je ook, het is zwartesokkendag vandaag.

Ik heb drie paar sokken bij me, in de kleuren blauw, rood en zwart. Ik wissel ze in die volgorde per dag af. Morgen dus weer blauw. Eens kijken of ik mijn humeur met de kleur mee verandert.

Aan mijn slaapplek vandaag zal het niet liggen – van zo’n salon bij je kamer moet je wel goede zin krijgen

2 reacties

  1. Zozo, ziet er mooi uit die salon, ik zou bijna jaloers worden. Ik hoop toch wel dat je die 3 paar sokken regelmatig wast?

Reacties zijn gesloten.