Met de bus (2)

GRIMSELPAS, vrijdag 1 juli 2022 / Na een nacht vol regen en onweer ging ik erg onzeker op pad. Het regende nog steeds, en het zou een hele klim worden, naar de Grimselpas. Het routeboekje zei 8 uur 30 minuten. Maar de regen hield op, het landschap werd erg spectaculair en ik was aardig op weg, totdat het wandelpad geblokkeerd was, met de mededeling: te gevaarlijk, ingestort, sneeuw en ijs / neem de gewone weg naar boven. Maar dat vond ik geen goed advies. Het is een smalle weg met veel haarspeldbochten en tunnels, en met veel voorbijrazend verkeer.

Toevallig was er wel vlakbij een bushalte, en toevallig zou de laatste bus over een kwartiertje komen, dus koos ik maar eieren voor mijn geld, en heb me door de bus naar boven laten brengen. 

Eén reactie

  1. Hai tony van harte gefeliciteerd met je verjaardag . Ik hoop dat je een mooie wandeling hebt gehad vandaag. En ergens een lekker taartje!
    Liefs van ireen en Han

Reacties zijn gesloten.